Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding de winterdienst van Hovenier Emmen.

gladheidbestrijdingGladheidsbestrijding neem contact op met deze sneeuwruimer hij komt je graag helpen in de wintertijd.

Gladheidsbestrijding dus sneeuwvrij!

Woon je in Emmen of omgeving en is je oprit, parkeerterrein of bedrijfsterrein bedekt met sneeuw? Wacht dan niet langer deze hovenier in Emmen komt snel dit koude klusje bij je rondom het huis klaren. Bel ons, wij zorgen dat u onder winterse omstandigheden ook een veilige woon- of werkomgeving hebt. Voor het sneeuwvrij houden van opritten, parkeer- en bedrijfsterreinen hebben wij het juiste materiaal. Naast bedrijven en particulieren, maken ook zorginstellingen en banken inmiddels gebruik van onze gladheidsbestrijding. Hiervoor gebruiken wij net zoals anderen gebruik van zout / pekel strooien bij het tuinonderhoud.

Het sneeuwvrij houden, het begaanbaar houden van paden en wegen is voor ons in de wintertijd een drukke tijd. Hou er dus rekening mee dat als wij het huis, of bedrijf begaanbaar moeten houden je dit op tijd aan ons doorgeeft. En wij een ieder netjes in kunnen roosteren, iedereen een sneeuwvrij pad krijgt en tevreden is.

Sneeuwruimen? Bel de gladheid bestrijding Emmen

De sneeuw ruimdienst is in het leven geroepen! Om iedereen die in de winter wat extra hulp kan gebruiken bij het ruimen van sneeuw in de regio Emmen. Zo is het immers handig om de voordeur begaanbaar te houden, als het pad er naar toe spekglad is, strooien wij graag op afspraak het zout. En ruimen al het overtollige sneeuw voor je weg. Zo kan iedereen gebruik maken van deze sneeuw ruimdienst in Emmen en omstreken. Heb je zelf een sneeuwschep of ander sneeuw ruimgereedschap laat het ons dan even weten. Tevens is het altijd handig om een extra aantal kilo’s strooizout in de garage te hebben staan. Je weet immers maar nooit wanneer het hier in Nederland gaat sneeuwen?

Meer weten over de sneeuwvrije mogelijkheid binnen Emmen e.o.? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 06 38 22 60 22 en vraag naar deze sneeuw ruimservice. Of neem contact op via het contactformulier.