Tuin onderhoudscontract

tuin onderhoudscontract

Tuin onderhoudscontract voor particulier tuinonderhoud. Wanneer u het tuinonderhoud en de tuinverzorging wilt uitbesteden dan kan Hovenier Emmen u een onderhoudscontract aanbieden in vele vormen en afhankelijk van uw wensen.

Waarom een tuin onderhoudscontract?

 • Een onderhoudscontract biedt een solide basis om zakelijk de afspraken goed vast te leggen. Wij weten precies wat we voor werkzaamheden moeten uitvoeren en u weet precies wat u van ons kunt verwachten.
 • U weet exact hoe het financiële plaatje eruit ziet, conform uw budget en komt niet voor verrassingen te staan.

De werkzaamheden
Wij hebben een overzicht gemaakt van de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren:

 • Onderhoud beplanting
 • Onderhoud taxushaag
 • Onderhoud laurierhaag
 • Onderhoud buxushaag
 • Onderhoud coniferenhaag
 • Onderhoud beukenhaag
 • Verwijderen klimop of hedera

Periodieke schoonmaak dakgoten
Het schoonmaken van dakgoten kunt u gerust aan Hovenier Emmen overlaten. Wellicht heeft u een ladder staan? Zo ja hoeven wij er geen mee te nemen. Anders nemen wij een ladder mee om uw dakgoot schoon te maken.

Onderhoud borders
Het aanleggen en onderhouden van borders in de tuin kunt u ook aan ons overlaten en valt binnen een tuin onderhoudscontract. Dit is het vrijmaken van onkruid en het snoeien van beplanting in uw border.

Onkruidbestrijding
Wil je dat wij periodiek de tuin onkruidvrij maken? Ook dit kan vallen onder een onderhoudscontract van uw tuin.

Mogelijkheden
Er zijn afhankelijk van uw wensen diverse mogelijkheden voor een tuin onderhoudscontract. Eerst maken wij een onderhoudsplan. Daarna gaan we met u in gesprek over het contract. Hovenier Emmen denkt graag met u mee. Zo bieden wij de volgende mogelijkheden aan de hand van de volgende vragen:

Uitgebreid tuin onderhoudscontract

Wilt u het volledige tuinonderhoud uitbesteden? In dat geval doen wij alle werkzaamheden voor u het gehele jaar door.

Beperkt tuin onderhoudscontract
Misschien wilt uzelf gedeeltelijk een aantal werkzaamheden uitvoeren maar besteed u het tuinonderhoud gedeeltelijk aan ons uit. Dat kan het knippen van de haag zijn of het snoeien van bomen, of struiken. Maar ook: het winter klaar maken van uw tuin of het voorjaar klaar maken van de tuin. In dat geval zijn er tal van afspraken vast te leggen zoals:

 • Wij komen met vaste regelmaat, bijvoorbeeld één keer per maand, bij u langs om uw tuin in topconditie te houden. Tussentijds klein onderhoud verzorg je zelf.
 • Wij geven uw tuin een voorjaarsbeurt een zomerbeurt, of een najaarsbeurt (en de werkzaamheden die het betreft omschrijven wij nader).
 • Wil u een abonnement met een vast bedrag per maand?
 • Wanneer duidelijk is hoe groot de omvang van het tuinonderhoud is en wat de uren zijn die hieraan besteed moeten worden op jaarbasis, weet je precies wat je per jaar kwijt bent aan tuinonderhoud en tuinverzorging. Sommige van onze klanten delen dit bedrag door 12 zodat zij een vast bedrag per maand betalen terwijl de werkzaamheden in januari minder frequent zijn dan in de zomer.

De eerste stap
Zet de eerste stap in de goede richting. Door uw wensen te uiten kunnen wij je vrijblijvend een offertevoorstel toesturen.

VRAAG DIRECT UW PERSOONLIJKE OFFERTE AAN!

Diensten

Voor meer info en vrijblijvend advies kun je contact met ons opnemen.