Tarieven Hovenier Emmen Hovenierstarief

Hovenierstarief Emmen hoveniersbedrijf in Emmen, Drenthe.

Uurtarief van Hovenier Emmen

hovenierstariefOm toch de kosten te kunnen drukken in deze tijden heeft dit hoveniersbedrijf in Emmen een laag uurtarief voor al zijn werkzaamheden. Hieronder staat ons uurtarief zowel voor particulieren als bedrijven. Jij als klant plukt hier de vruchten van aangezien wij het laagste hovenierstarief hebben in de regio Emmen. Dus als het je om de prijs gaat ben je hier het goedkoopste uit qua al je tuinonderhoud, werkzaamheden.

Voor groenvoorzieningsprojecten op langere afstand vanaf Emmen berekenen wij kilometertoeslag.

Tarief hovenier uurtje factuurtje of onderhoudscontract

Een tuinman kost gemiddeld € 35 tot € 45 per uur. Of het is de buurjongen die het voor € 5,- á € 10,- per uur voor je doet. De totaalprijs is afhankelijk van het werk dat je uitbesteedt en de omvang van de tuin. Ook de inrichting van de tuin is van invloed op de hovenierskosten. Planten hebben bijvoorbeeld ander onderhoud nodig dan bestrating, of een gras gazon.

Wat doet een hovenier?

Een hovenier, tuinman of hoveniersbedrijf kan de volgende werkzaamheden voor je verrichten:

 • Gras maaien en zaaien, of toch graszoden leggen.
  Je bespaart veel tijd door een hovenier in te schakelen voor die het gras voor je maait. Gras maaien is een terugkerende taak die veel van je tijd in beslag kan nemen. Zeker in de regenachtige perioden groeit het gras hard en moet er regelmatig gemaaid worden. Ook voor het graszoden leggen kan je ons inhuren.
 • Snoeien en onkruid verwijderen.
  Het is verstandig om twee keer per jaar voldoende tijd uit te trekken om het onkruid groots aan te pakken en planten en bomen terug te snoeien om het gewenste tuin effect te creëren. Deze hovenier heeft de nodige kennis van bomen en planten en weet wat de beste snoeimethode per plant of boom is. En klaart iedere tuinklus snel en kordaat.
 • Herindelen en aanleggen.
  Je tuin is zo nu en dan toe aan een herindeling of een nieuw tuinontwerp. Bijvoorbeeld omdat bepaalde planten te groot worden voor hun plek in de tuin of omdat je een zonnige plek wilt veranderen in een schaduwrijke plek. Deze hovenier kan je hierin adviseren, een goede herindeling van je tuin te verkrijgen.
 • Opruimen en afvoeren.
  Het opruimen en afvoeren van het tuinafval is afhankelijk van het afval zwaar werk en kost meestal veel tijd. Deze hovenier heeft hier ervaring mee en voert alle grond en tuinafval netjes voor je af. Wil je deze hovenier inschakelen? Bespaar je een hoop tijd en moeite voor een betaalbare prijs.

Wil je meer informatie over Hovenier Emmen als hoveniers? Neem dan contact op, via het contactformulier.