Graszoden Leggen

graszoden leggenGraszoden leggen in tuinen of parken zowel bij particulieren als bedrijven, alles is mogelijk bij dit hoveniersbedrijf in Emmen. Als hoveniers leggen wij professioneel en snel graszoden in tuinen en landschapsparken. Hiervoor maken wij gebruik van de beste graskwaliteit graszoden. Dit groene gazon komen wij als kant en klare graszoden leggen in de tuin. Deze gezonde graszoden worden speciaal geteeld op zuivere grond in Drenthe, Nederland. Door de jarenlange ervaring van deze graszodenspecialist kunnen wij in iedere tuin de beste graszoden leggen.

Graszoden leggen in de tuin

Graszoden leggen doen wij in makkelijke stappen, deze graszoden aanlegservice valt onder tuinonderhoud. De eerste is natuurlijk het eventuele bestaande gazon te verwijderen en de plaats waar de nieuwe graszoden komen te liggen grof egaal te maken. Hou er rekening mee dat bij zware regenval je er goed aan doet om het nieuwe gazon af te laten lopen naar één bepaalt punt in de tuin. Zodat het gevallen regenwater makkelijk kan wegstromen en er geen plassen op het gazon blijven liggen. Zo heb je straks langer plezier van je nieuwe grasmat in de tuin.

Graszoden aanleggen

Na het grof egaliseren van de ondergrond waarop je nieuwe grasmat komt te liggen, is het verstandig om eerst de tuinaarde vruchtbaar te maken door er kalk en meststoffen overheen te strooien. Wij werken het liefst met ecologische meststoffen deze zorgen voor een milieuvriendelijke tuin. Natuurlijk kunnen wij ook de tuin van de reguliere tuinbemesting verzorgen. Als deze is uitgestrooid doe je er goed aan dit alles te mengen met de tuingrond voordat je de ondergrond fijn gaat egaliseren. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe gazon goed aanslaat en je over drie weken al kunt genieten van je nieuwe gezonde groene grasmat in je achtertuin.

De kant en klare graszoden leggen is de laatste stap van het proces, wij leggen je nieuwe gazon zo neer dat je er snel van kunt genieten. Er zijn bepaalde patronen die wij met deze nieuwe graszoden kunnen leggen voor een optisch groener tuineffect. Na het graszoden leggen, walsen wij de graszoden voor een beter contact met de bewerkte ondergrond. Daarna is het verstandig om het nieuwe gazon te voorzien van water, waardoor de wortels van de kant en klare graszoden goed kunnen hechten aan de ondergrond. Wij geven je na het leggen van je nieuwe gazon, veel nuttige graszodentips. Waardoor je snel kunt genieten van nieuwe grasmatten in de tuin.

Graszoden bestellen voor in de tuin

Je kunt eenvoudig graszoden bestellen bij dit hoveniersbedrijf in Emmen. Wij komen het voor een kleine meerprijs bij je thuis aanleggen. Tevens voorzien wij bedrijven van deze graszoden aanlegservice. Wij kunnen grote oppervlaktes voorzien van grasmatten, leggen deze in heel Nederland. Neem voor meer informatie over graszoden leggen, contact met ons op. Via het contactformulier of bel telefoonnummer: 06 38 22 60 22 en vraag naar de snelste graszoden aanlegservice van Nederland.