Tuinadvies

tuinadviesTuinadvies van een hoveniersbedrijf uit Emmen? Als hoveniersbedrijf helpen we u graag verder bij het verkrijgen van de beste informatie voor de tuin. Wilt u een tuin aanleggen of wellicht toch beter eerst een bodemonderzoek om te bepalen wat de zuurtegraad is van de ondergrond en kunnen wij beter advies geven. Aangezien de ondergrond bepalend is voor de beplanting die je aanbrengt in de tuin. Het éne plantje groeit nou eenmaal beter op een zure tuinaarde en de andere plant gedijt beter op een base ondergrond.

Beste tuinadvies & tuintips

Wilt u een nieuwe tuin ontwerpen? Het beste tuinadvies wat wij je alvast kunnen geven is: eerst snel een bodemonderzoek te plegen dit geeft inzicht in de ondergrond waarop je de beplanting straks gaat aanbrengen. Tevens is bemesting van je tuin een vereiste als je een gezonde tuin wilt hebben. Wij kunnen werken met ecologische tuinbemesting. Dit soort mest is ontwikkeld uit algen en andere natuurlijke stoffen.

De beste tuintips krijg je van hovenier Emmen, gratis als je hem inhuurt voor al je tuinonderhoud. Dan zit tuinadvies erbij in en kan het beheren van al je groenvoorziening beginnen. Om een mooie tuin te hebben moet je er genoeg liefde insteken. Door de jaren heen zijn wij als hoveniers de passie en vakkennis opgedaan.

Je verkrijgt het beste tuinadvies voor je eigen tuin van hovenier Emmen! Huur ons in om je tuin weer in een topconditie te brengen. Het tuinieren is voor ons een passie, kunnen van iedere tuin een ware groene oase maken.

Wil je zelf een afspraak maken voor professioneel tuinadvies? Vraag het aan dit hoveniersbedrijf in Emmen. Het eerste telefonische tuin consult is gratis. Bel telefoonnummer: 06 38 22 60 22  en vraag om tuinadvies. Of via het contactformulier.