Groenvoorziening Vereniging van Eigenaren

Groenvoorziening VvE Emmen
groenvoorziening vveGroenvoorziening VvE Vereniging van Eigenaren in Emmen. Voor vakkundig en gedegen facilitaire diensten voor tuinen en andere groenoppervlaktes kan je als VvE een hoveniersbedrijf inhuren. Dit geeft het gewenste effect, namelijk een net voorkomen van al het groen, scheelt voor de bewoners veel tijd.

Een tuin voor plezier
Wellicht hebt je als Vereniging van Eigenaren eigen grond? En heeft deze tuingrond een gemeenschappelijke tuin? Wanneer de bewoners van het pand niet de tijd, kennis of mogelijkheid hebben de tuin te onderhouden, kan je dit overlaten aan de hovenier van Emmen. Een hovenier neemt u de zorgen voor het tuinonderhoud uit handen.

Jij als vertegenwoordiger van de VvE kan je bij het offreren en afsluiten van een contract precies aangeven wat de frequentie, intensiteit en het resultaat van het onderhoud moet zijn. Een onderhoudsovereenkomst met deze hoveniers zorgt ervoor dat je de kosten vooraf in beeld hebt en dat de tuin of het groen er altijd representatief bij ligt.

Hovenier Emmen & VvE

Dit hoveniersbedrijf in Emmen neemt je alle zorgen voor de tuin en het onderhoud rondom het gebouwencomplex graag uit handen. Aan zowel VvE’s, particulieren als bedrijven bieden wij een groene totaaloplossing. Het voordeel is; één aanspreekpunt voor al je buitenwerkzaamheden. Naast groenvoorziening kan je denken aan andere facilitaire diensten zoals een schutting plaatsen, licht bestratingswerk of het plaatsen van een tuin hekwerk.

Tuinproducten hoveniersbedrijf
Om je tuin compleet te maken, zijn wij dealer van diverse tuinproducten zoals onderhoudsarm buitenmeubilair en sfeer- en beveiligingsverlichting. Tevens zijn wij dealer van verschillende bekende tuinmerken. En zijn deze als alternatief voor een houten schutting, stenen erfafscheiding of om direct een object uit het zicht te onttrekken. Eén waardoor de veiligheid van het complex zal toenemen.

Bent je geïnteresseerd in onze groenvoorziening VvE service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 06 38 22 60 22 en vraag naar groenvoorziening VvE voor verenigingen van eigenaren in Emmen of omgeving. Of via het contactformulier.

Hovenier Emmen