Groenvoorziening

Groenvoorziening van Hovenier Emmen de tuinman voor uw tuin!

groenvoorziening EmmenGroenvoorziening van dit hoveniersbedrijf in Emmen kan in het groen heel veel voor je doen! Groenvoorziening van deze hovenier die diverse tuinwerkzaamheden uitvoert in het groen, in de regio Emmen. Variërend van kleine tuinen tot grote tuinopdrachten. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven, overheidsinstellingen, verenigingen van eigenaren en stichtingen. Er zijn vele groene mogelijkheden te bespreken als het om professioneel tuinonderhoud gaat. Tuinieren wordt pas echt leuk als deze hovenier uit Emmen bij u is langs geweest. Ons motto is: “Het kan altijd groener, gezonder en sfeervoller in de tuin”. Zo houden wij rekening met al u wensen, het te besteden tuinbudget. Wij willen u immers niet op kosten jagen als het om de tuinvoorziening gaat.

Groenvoorziening diensten

Groenvoorziening van dit hoveniersbedrijf uit Emmen, deze is aangesloten bij de Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners. De VHG is een vereniging waarbij vakbekwame hoveniers zijn aangesloten. Dit betekent dat wij de hoogste kwaliteitseisen nastreven. Je kunt van ons verwachten dat wij kwaliteit leveren, alles naar je wensen opleveren. Tegen een van vooraf vastgesteld uurtarief (excl. btw / kilometervergoeding / voorrijkosten / machine gebruik).

Tevens zijn is deze hovenier is ook VCA gecertificeerd, wat betekent dat wij veiligheid, gezondheid en milieu uiterst belangrijk vinden. Wij voldoen aan gestelde milieueisen en nemen zo deel aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij prefereren met ecologisch vriendelijke tuinproducten te werken, jammer genoeg zijn deze producten iets duurder dan bijvoorbeeld de traditionele toxische onkruidverdelgers. Bel telefoonnummer: 06 38 22 60 22 en vraag naar eco groenvoorziening voor uw tuin. Of via het contactformulier.