Tuinontwerp

Tuinontwerp laten maken door een hoveniersbedrijf in Emmen.

tuinontwerpEen goed tuinontwerp vertaalt zich in je eigen persoonlijke stijl en wensen. En past netjes in de natuurlijke omgeving van je huis. Voor het ontwerpen van tuinen, parken, plantsoenen of bijvoorbeeld bedrijventerreinen, ben je bij dit hoveniersbedrijf uit de regio Emmen aan het juiste adres. Wij geven je vakkundig tuinadvies op maat.

Tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect

Het laten maken van een uniek tuinontwerp gebeurt in goed overleg, hiervoor dien je wel eerst een aanbetaling te doen voordat wij alle tijd voor niets besteden. Allereerst kom ik samen met jouw de locatie kijken, al je wensen, ideeën bespreken. Vervolgens wordt er gekeken welk budget beschikbaar is? En wat de mogelijkheden zijn binnen het gestelde budget te blijven.

Aan de hand van deze factoren wordt er een ontwerp gemaakt dat het meest aansluit bij de vooraf besproken mogelijkheid voor de nieuwe groenvoorziening. De tuin kan een verlengstuk worden van een woning. Of de tuin kan voorzien worden van verrassende elementen waardoor je optimaal van de tuin kunt genieten. Of kies bijvoorbeeld voor een tuin waarin het gehele jaar groei en bloei te vinden is. Of een tuin die in ieder seizoen iets laat bloeien. Je kunt kiezen voor een traditionele landelijke tuin die zich kenmerkt als speels, of voor een moderne tuin, met strakke uitstraling en meer rechte lijnen.

Bij tuinaanleg van een nieuwe tuin dien je rekening te houden dat de tuin niet alleen praktisch zijn, maar ook door de seizoenen heen mooi. Door het aanbrengen van paden en terrassen in een rustige kleurstelling, die passen bij het lijnenspel van het huis of bedrijfspand, wordt rust en ruimte gecreëerd in de groenvoorziening. Ook kan met het aanbrengen van een tuinkamer of open tuinhuisje of een vuurplaats in de tuin geeft een zekere vorm van intimiteit binnen je eigen tuin. Zo wordt er ook een plek voor gecreëerd voor bijvoorbeeld: een container, of tuingereedschappen en/of houtopslag om niet vergeten. Dit kan je allemaal laten onderhouden door Hovenier Emmen.

Tuin laten ontwerpen

Wil je meer weten of heb jezelf een leuk tuin idee? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Door te bellen met telefoonnummer: 06 38 22 60 22 en vraag naar het ontwerpen van tuinen. Of via het contactformulier.