Schutting

Een schutting plaatsen in de tuin.

wilgenschuttingEr worden verschillende schuttingen geleverd in diverse maten en vormen. Dit mooie tuinproduct wordt geleverd met geïmpregneerde hardhouten palen. De schutting bestaat uit diverse panelen, die in vele variaties te verkrijgen is: horizontaal, verticaal, diagonaal en met of zonder motieven alles is mogelijk voor een schutting in de tuin. De panelen worden gemaakt van hardhouten planken, latten en of balken. Wil je een dichte beschutting hebben, zorg dan voor het overlappen van de latten. Dit noemen ze “gepotdekseld” plaatsen van een schutting. Ook kan je de schuttingen laten verven. Dit geeft een sfeervol effect aan je tuin en wordt als extra tuin optie aangeboden binnen het tuinontwerp.

Schermen plaatsen in de tuin

Een erfscheiding plaatsen met als voorbeeld een sfeervol rasterscherm van hout. Of juist schermen van betongaas, waardoor je beplanting meer licht en ruimte krijgt. Eenmaal met klimop of een andere klimplant begroeid geeft dit een heel ander gezicht aan de tuin en heeft als voordeel dat aan een scherm weinig tot geen onderhoud behoeft.

Wilgenschutting laten plaatsen

Een natuurlijke manier voor een schutting is één van wilgen. Deze wilgenschutting is de meest eco vriendelijke manier om een schutting in je tuin te plaatsen. Met een schutting gemaakt uit wilgentakken, haal je direct de natuur in je tuin. Een eerlijk product geeft een prachtige natuurlijke uitstraling aan iedere tuin. Een wilgenschutting maken is tijdrovend werk, en wordt altijd op maat voor de tuin gemaakt. Hierdoor is een wilgenschutting plaatsen niet goedkoop, vergt tijd en onderhoud.

Pergola’s plaatsen in de tuin

Een pergola is een mooie opvulling voor in de tuin. Hovenier Emmen kan een geschikte pergola maken en deze in je tuin plaatsen. Tevens geven wij advies over wat de beste kwaliteit hout is voor een pergola. En kunnen wij er zorg voor dragen dat de pergola professioneel wordt geplaatst in je tuin. Voor meer tuinadvies neem je contact op, via het contactformulier.