Tuinproducten

Tuinproducten van een hoveniersbedrijf uit Emmen.

tuinproductenDeze biedt je de grootste collectie houten tuinproducten aan: houten terrassen, houten pergola’s, houten schuttingen, vlonders. Alles om je tuin strak en mooi in te richten hebben wij. Werkende met ijzersterke materialen om je een sfeervolle en leefbare tuin van te maken. De beste houtkwaliteit; waar je vele jaren plezier van zult hebben. Hout is een natuurlijk materiaal dat zich perfect in je tuin laat integreren. Eco vriendelijke, duurzame houtensoorten verwerken wij bij het plaatsen van houten pergola’s en schuttingen.

Tuinproduct tuinhuis

Een tuinhuis laten plaatsen door dit hoveniersbedrijf? Er zijn verschillende soorten tuinhuizen en blokhutten te verkrijgen. Als hoveniersbedrijf kunnen wij je voorzien van tuinhuis advies. Het plaatsen van een tuinhuisje kan, als je immers weet welk tuinhuis, je in de tuin wilt hebben staan. Een blokhut is een andere optie die wij in je tuin kunnen plaatsen.

Tuinproduct tuinmeubels

Tuinmeubels zijn er in overvloed, alleen maken wij handgemaakte tuinmeubels van sloophout. Dit is dus geen pallethout maar echt sloophout. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor je maken. Wil je zelf een robuust tuinmeubel aankopen? Kies dan voor onze sloophouten tuinmeubels.

Tuinproduct schutting

Een schutting plaatsen met als functie een erfafscheiding te zijn, kan je gerust aan dit hoveniersbedrijf over laten. Wij plaatsen schermen en schuttingen in menig tuin. Aangezien wij net zo handig zijn als een klusjesman, is je nieuwe schutting zo geplaatst.

Tuinproduct bestrating

Wil je een klein oppervlakte van je tuin voorzien van sierbestrating? Dan kunnen wij als hoveniersbedrijf voor je realiseren. Als het om grotere oppervlaktes gaat huren wij in overleg een stratenmaker in, deze zal het werk netjes en op tijd klaren. Waardoor wij de tuin netjes met sierbestrating aan je kunnen opleveren.

Tuinproduct vijver

Een vijver in de tuin is voor velen nog een droom… Dit hoveniersbedrijf realiseert ook deze droomtuin met vijverpartij. Een vijver geeft rust aan de tuin. Een mooie tuinvijver is via deze hoveniers zo in je tuin geplaatst. Eigenlijk is het plaatsen van een vijver in je tuin in allerlei vormen mogelijk. Bespreek ze met ons, wij komen graag een vijver voor je aanleggen.

Tuinproduct vuurplaats

Een vuurplaats in je tuin aanleggen? Met hittebestendige stenen is een vuurplaats zo aangelegd in de tuin. Vraag eerst aan je gemeente welke voorschriften er gelden als het om een vuurplaats plaatsen gaat? Wij kunnen je helpen hieraan te voldoen, in tegenstelling tot een vuurplaats mag een vuurschaal altijd gebruikt worden. Wij geven je graag het bijpassende advies, komen je vuurplaats, vuurschaal, vuurkorf graag voor je plaatsen.

Tuinproducten aanschaffen

Voor meer tuinadvies neem je contact op, via het contactformulier. Of bel je telefoonnummer: 06 38 22 60 22