Tuinmeubels

Tuinmeubels voor in de tuin uitzoeken is soms een moeilijk opgave.

tuinmeubelsZoek je speciale tuinmeubels voor in de tuin? Dan ben je bij dit hoveniersbedrijf aan het juiste adres voor de mooiste tuinproducten. Wij maken van sloophout de mooiste tuinmeubels tegen een betaalbare prijs. Weet wel dat dit dus geen pallethouten meubels zijn, maar sloophouten tuinmeubels voor in de tuin. Er zit verschil in de dikte van de planken namelijk, wij gebruiken alleen de dunne houtenplanken om een tuinmeubel te maken.

Tuinmeubels op maat

Wil je iets moois en speciaals in de tuin hebben staan? Weet dan, dat wij de mooie tuinmeubels op maat voor je kunnen maken. Alles wat wij maken is gemaakt van sloophout wat als voordeel heeft dat je er alles van kunt maken. Meubels van stoer sloophout zijn een duurzame aanwinst voor binnen- en buitenshuis. Met de jaren wordt gebruikt sloophout mooier. Je kunt zien dat het leeft. Het robuuste uiterlijk zorgt ervoor dat het uitstekend geschikt is voor een in de tuin. Sloophout meubelen zijn dus niet alleen mooi voor je tuin maar ook goed voor het milieu! Tuinmeubels die wij bij uw tuinontwerp op maat kunnen laten maken voor een scherpe tuinmeubelprijs.

Tuinmeubel mogelijkheden met sloophout

Sloophout leent zich voor een tal van tuinmeubel toepassingen. Als sfeervolle eettafel in de tuin of als grote werktafel onder een afdakje. Als buitenmeubel voor op het terras, in de tuin of overdekte buitenplaats een sloophouten tuinmeubel kan je overal plaatsen. Wij kunnen dit meenemen binnen een nieuw te realiseren tuinontwerp, geven na het aanleggen van tuinen het beste tuinonderhoud.

Zomer- en winter tuinmeubels

Sloophouten tuinmeubelen zien er niet alleen sterk en robuust uit, ze kunnen ook tegen een stootje vanuit de natuur. De weerbestendige eigenschappen van sloophout past uitstekend bij het tuinmeubel. Sloophout kan de winter buiten doorbrengen. Uiteraard is deze winterhardheid niet onbeperkt en aan regels gebonden. In het voorjaar is een sopje voldoende om de meubels weer in het zomerseizoen te kunnen gebruiken. Wil je meer informatie over het laten maken van sloophouten tuinmeubel? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of bel telefoonnummer: 06 38 22 60 22