Groenvoorziening Bedrijven

Groenvoorziening bedrijven in Emmen e.o.

groenvoorziening bedrijvenGroenvoorziening bedrijven in Emmen en omstreken. En je bedrijfstuin als het visitekaartje van uw bedrijf. Het klinkt wellicht bekend, maar de eerste indruk is meestal de beste die je achter laat. Als klanten het bedrijf bezoeken zien ze als eerste de groenvoorziening rondom het bedrijfspand. Maak gebruik van de “groenvoorziening bedrijven”.

Groenvoorziening bedrijven uw tuin als rustplaats

Dit hoveniersbedrijf uit Emmen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van bedrijfstuinen, andere gelegenheden. Tuinen die de uitstraling van het bedrijf en het pand met elkaar versterken en synergie tot stand brengt. Het gebruik van de bedrijfstuin voor ontvangsten van zakenrelaties of als ontspanningsruimte voor je medewerkers wordt steeds belangrijker. Hiermee belicht je de praktische kanten van een bedrijfstuin. De groenvoorziening houden we nadrukkelijk in goede conditie aangezien er reputatie mee gemoeid is.

Aanleg en onderhoud van groenvoorziening

Deze hovenier neemt je alle zorgen tijdens het tuinieren graag uit handen. Aan zowel particulieren als bedrijven biedt deze tuinman zijn groene dienstverlening aan. De groene rustgevende totaaloplossing heeft als voordeel dat je; één aanspreekpunt hebt voor al je buitenwerkzaamheden. Naast het plaatsen of onderhouden van al dat mooie groen kan je denken aan overige facilitaire diensten zoals licht bestratingswerk of het plaatsen van een tuinhek.

Een complete bedrijfstuin maken kan! Dit hoveniersbedrijf is dealer van diverse tuinproducten zoals onderhoudsarm buitenmeubilair en sfeer- en beveiligingsverlichting. Een onderhoudsovereenkomst met dit hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat je de kosten vooraf in beeld hebt en dat de tuin er altijd zeer representatief bij ligt!

Groenonderhoud Emmen

★ Groenvoorziening particulieren
★ Groenvoorziening verenigingen van eigenaren
★ Groenvoorziening gemeenten
★ Groenvoorziening zorginstellingen
★ Groenvoorziening scholen

Ben je geïnteresseerd in onze groenvoorziening diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer: 06 38 22 60 22 Of via het contactformulier.