Houten Tuinhuis

Een houten tuinhuis, blokhut of garage, Hovenier Emmen biedt je houten tuinhuizen, blokhutten en garages aan.

tuinhuisDe tuinhuizen zijn een klasse apart; of het daarbij gaat om de extra opbergschuur of een extra groot tuinhuisje. De hoogwaardige materialen die toegepast worden, zijn verwerkt tot trendy tuinhuizen en garages. Het tuinhuis,blokhut of de garage zijn van een prima kwaliteit; hier zal je vele jaren plezier van kunnen hebben. Hout is een natuurlijk materiaal dat zich perfect in de tuin laat integreren. Als tuinklussers maken wij enkel gebruik van de meest duurzame houtsoorten. Alle het hout is PEFC gecertificeerd. Met een PEFC keurmerk ben je verzekerd van een tuinhuis dat gemaakt is van hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Tuinhuis kopen, laten plaatsen

Weet je niet meer waar je alle tuinmeubels, of tuingereedschap kwijt moet? Laat dan een houten tuinhuis plaatsen. Dit is een extra opbergruimte wat gelijk een mooie aanvulling is in je achtertuin. Er zijn veel soorten houten tuinhuisjes te koop. Als echte houtbouwer kan ik je advies geven, kijken welk soort tuinhuis het beste bij de tuin past. Zo kan jij nu alvast gaan nadenken aan welke eisen je nieuwe houten tuinhuis moet voldoen. Enkele eisen die wij vaak tegenkomen zijn: prijs, kwaliteit, grootte en soort.

Blokhut kopen, laten plaatsen

blokhutWij verkopen alleen een serie traditionele houten blokhutten, deze worden standaard zeer compleet geleverd. De houten blokhut versies worden geleverd in 19 mm wanddikte; inclusief ventilatieroosters, deurhoogte van 175 cm; lage drempel; robuuste hoekverbinding; windverandering; uitzetraam en kelderband slot. In vrijwel elke tuin kan je dit houten tuinhuis plaatsen. Vooral voor seizoensgebonden artikelen, zoals uw vakantiespullen, fietsen kunnen prima worden opgeborgen in dit tuinhuis. Voor elke toepassing is er wel een mooie blokhut te vinden, of je nu op zoek bent naar extra bergruimte, of een werkplaats of extra hobbyruimte. Alles is mogelijk met deze houten blokhut.

Garage kopen, laten plaatsen

De houten garage of houtwerkplaats biedt een zee aan ruimte. Deze garage is verkrijgbaar in 28 mm en 9100 in 44 mm wanddikte. Deurhoogte is 191 cm; drempelloze deur zodat je eenvoudig toegang hebt tot je auto; garagedeur hoogte is 197 cm; ventilatieroosters; windverankering; 3 mm glas en cilinderslot. Zo is er na het plaatsen van deze houten garage meer opslagruimte.

Houten tuinhuis, blokhut of garage bestellen

Bestel eenvoudig een tuinhuis, blokhut of garage van hout. Deze komen wij snel en vakkundig bij je plaatsen en je voorzien van extra houten opslagruimte. Wil je meer informatie over een tuinhuis, blokhut of garage? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier. Of bel telefoonnummer: 06 38 22 60 22